Анна Трінчер вляпалася у скандал через палкий поцілунок з подругою: прокоментував навіть її колишній чоловік (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
722
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Анна Трінчер поцілувала подругу
Анна Трінчер. Фото: instagram.com/annatrincher_official

Олександр Волошин підтримав Анну Трінчер після скандального поцілунку з подругою

Зірка українського шоубізнесу Анна Трінчер, стосунки з якою намагався відновити Олександр Волошин, знову опинилася у центрі уваги! Нещодавно вона виклала в соцмережах відео, на якому пристрасно цілується зі своєю подругою. Публікація викликала шквал емоцій — від захоплення до відвертої люті.

Шанувальники розділилися на два табори: одні підтримують Анну, вважаючи це проявом її вільного духу та сучасних поглядів, інші ж не можуть приховати свого обурення. Коментарі під фото співачки кишать негативом, звинуваченнями у "непристойності" та навіть погрозами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Анна поки не коментувала ситуацію, але, судячи з її сториз, вона не надто переймається хейтом. Співачка продовжує викладати фото зі своїми друзями та демонструвати, що жоден негатив не зможе зіпсувати її настрій.

Анна Трінчер пристрасно поцілувалася з подругою
Анна Трінчер. Фото: instagram.com/annatrincher_official

Однак несподівано на захист Анни виступив її колишній чоловік, блогер Олександр Волошин. Блогер зазначив, що його колишня — доросла дівчина і не зробила нічого, за що її можна так осуджувати.

Не знаю, чого ви так накинулись... Коли Дорофєєва з Каменських цілувались, всі підтримували й кайфували.
Та й давайте виходити за рамки радянського виховання і будувати "вільне" суспільство, яке робить так, як відчуває, а не так, як нав'язали,
— написав Олександр Волошин.
Олександр Волошин встав на захист Анни Трінчер
Олександр Волошин. Фото: instagram.com/voloshyn_xx
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Анна Трінчер відповіла, чи хотіла б повернутися до Олександра Волошина і спробувати все ще раз. Артистка розповіла, що в її житті були випадки, коли колишні пропонували їй відновити стосунки.