Оце так гучна заява! Анастасія Приходько висловилася проти вступу України в ЄС (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
791
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Анастасія Приходько вистолилася про ЄС
Анастасія Приходько. Фото: instagram.com/prykhodko_official

Артистка пояснила свою позицію щодо майбутнього України у складі Європейського Союзу

Співачка Анастасія Приходько, яка потрапила у ДТП дорогою на концерт, висловила доволі критичну позицію щодо майбутнього українського народу! Вона категорично заявила, що не хоче, аби Україна увійшла до складу Європейського Союзу.

Таку несподівану думку артистка висловила в новому відео в TikTok, де не оминула гострі теми та гарячі питання. Приходько провела паралель зі словами мера Києва Віталія Кличка, який нещодавно заявив, що президенту Володимиру Зеленському доведеться проводити референдум у разі територіальних поступок на користь рф.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зірка наголошує, що в разі вступу до Європейського Союзу, робочі місця в Україні можуть зайняти іноземні фахівці з ЄС, що залишить українців без роботи. Вона також висловила побоювання щодо високих тарифів на комунальні послуги та бюрократичних перепон, які, за її словами, будуть в рази збільшені.

Я не хочу такої бюрократичної історії на кшталт тої, що відбувається в Німеччині. Що треба отакі толмуди із собою паперів носити. І жити за паперами. І якщо сусіди побачать, що ти притискаєш сміття у сміттєвому баці, тобі випишуть штраф у 500 євро. Я не хочу євро взагалі, мене дуже влаштовує моя гривня. Я не хочу сієсти. Я не хочу, щоб посеред білого дня, коли я хочу щось купити в магазині, магазини були зачинені на дві-три години,
— висловилася Анастасія Приходько.

Співачка не боїться висловлювати свої думки прямо та відкрито. Приходько вважає, що ці питання не менш важливі й для майбутнього України в ЄС. Її слова вже викликали хвилю обговорень у соціальних мережах. Деякі підтримують її позицію, вважаючи, що вступ до ЄС дійсно несе певні ризики для України. Інші ж критикують співачку, вказуючи на переваги, які може принести європейська інтеграція.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Анастасія Приходько розповіла, що має проблеми зі здоров'ям. Артистка пояснила причину поганого самопочуття.