Знайдено позашлюбну доньку Костянтина Меладзе. Нею виявилася… Анастасія Приходько

Новини шоубізнесу
2 070
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Пропагандистські ЗМІ несподівано почали поширювати абсурдну інформацію щодо співачки та її експродюсера

Відома українська співачка Анастасія Приходько, на концерті якої розірвався прожектор , стала жертвою безглуздих обговорень. Артистка не стала мовчати та вже відповіла на вигадки ЗМІ. Більше деталей дізнавайтеся на Хочу!

Днями у себе в сторіс в Instagram Анастасія Приходько показала голосні заголовки новин при неї, які розповсюджували ЗМІ країни-агресорки. За їх даними, у співачки та її колишнього продюсера Костянтина Меладзе були значно ближчі стосунки, ніж про це знає широка аудиторія.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, пропагандисти несподівано вигадали, нібито Анастасія Приходько є позашлюбною донькою Костянтина Меладзе. За їх припущеннями, саме через це продюсер докладав зусилля, аби просувати карʼєру співачки.

Я тепер позашлюбна донька Меладзе. Скажу тільки одне, на "Фабрику" я потрапила через обман. Насправді мені було не 20 років, а 16, але ми змінили документи перед шоу. Тому насправді мені 33, а не 37! Живіть тепер з цим,
— додала артистка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Анастасія Приходько зізналася, кого хотіла б бачити в якості представника України на Євробаченні 2024 . За словами артистки, дует артисток alyona alyona та Jerry Heil — не найвдаліший вибір українців.