"Про*об тільки мій": актор Тарас Цимбалюк відверто попросив пробачення після участі в скандальній вечірці з російськими піснями

Новини шоубізнесу
1 433
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Тарас Цимбалюк визнав, що був не правий, коли розважався під російські треки
Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk

Тарас Цимбалюк разом зі своєю обраницею, блогеркою Алхім та ще деякими людьми влаштували вечірку за містом, на якій лунала російська музика

Знаменитий український актор Тарас Цимбалюк, який похвалився своїм черговим тату, вирішив прокоментувати скандал, у який днями потрапив. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, нещодавно в мережі помітили ролик, на якому видно як Тарас разом зі своїми друзями відпочиває та танцює під російську музику. Відомо, що Цимбалюк відпочивав разом зі своєю обраницею Світланою Готочкіною, блогеркою Анною Алхім та деякими іншими людьми.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Компанія розважалася за містом. Відтак, їхній відпочинок не зміг пройти без прослуховування російських треків. Цимбалюка разом зі своїми друзями танцював під таких артистів, як Сергій Мазаєв, Земфіра та гурт “Леприконси”. Цікаво, що Тарас деякий час волів мовчати про цей випадок, проте згодом артист лишив коментар у себе в Instagram стосовно цього випадку та зазначив, що його поведінка була помилковою.

Те, що публічна людина зʼявляється у соціальному просторі і по фону вмикають ворожу музику - це про*об. Це мій грубий про*об! Я це визнаю і не збираюсь зараз це змахувати на обставини. Також не хочу виправдовуватись і списувати на те, що і хто вмикав. Про*об тільки мій.
- написав актор.

Окрім того, Цимбалюк додав, що на нього в мережі вилилося багато негативу. Тарас нагадав фоловерам про свою благодійну діяльність, а також окреслив увагу на важливості демонстрування гідного прикладу поведінки в мережі.

Люди, війна - штука загострююча і жорстока. В першу чергу тому, що соціум, практично цього не усвідомлюючи, обернувся на звірів-радикалів, котрі готові одне одного загризти при першій можливості. Але, власне, не треба мені забувати, що крім волонтерства і виробництва українських фільмів та серіалів, я - публічна людина, котра завше під лупою! І тут варто зробити висновки не тільки мені. На своєму прикладі хочу попросити українців з аудиторією бути пильними! Усвідомте, за вами йдуть люди. Як показує практика, ви можете допомагати країні роками, бути прикладом і кумиром, але достатньо однієї помилки і вас з величезною радістю змішають з лайном. Був не правий!
- резюмував артист.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Тарас Цимбалюк показав, як порався на батьківському городі. Відомий артист не цурається фізичної роботи.