Тарас Цимбалюк назвав свою кохану "унікальною дівчинкою" та привітав її з днем народження (ФОТО)

Новини шоубізнесу
3 993
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Тарас Цимбалюк з дружиною
Фото: Скриншот

Актор поділився новими фото своєї коханої дівчини

Популярний український актор Тарас Цимбалюк, який побився зі своєю коханою через запитання про те, коли він зробить їй пропозицію, щемливо привітав обраницю з днем народження. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, бізнесвумен, дизайнерка та кохана дівчина Цимбалюка Світлана Готочкіна відзначила 37-річчя. Тарас чуттєво привітав свою дівчину в Instagram .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

З нагоди дня народження він розмістив кумедні кадри з коханою. Як бачимо зі світлин, Світлана постала у смішних позах. Ще на одному знімку Готочкіна обіймала Тараса.

З днем народження, моя унікальна дівчинко! Ти даруєш виключно найкращі емоції! Безмежно дякую, що поруч, що мотивуєш, і підштовхуєш тільки вперед! Будь завжди щасливою та оптимістично налаштованою, як, наприклад, на одній з фотографій у Корсуні, де тебе переповнює радість перед знайомством з моїми батьками. Люблю!
– привітав обраницю Тарас.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ірина Сопонару зізналася, як наречений-британець реагує на її поцілунки з Тарасом Цимбалюком. Побачити на власні очі, як кохана цілується з актором, Різ поки не поспішає.