"Завдання не бойові": фронтмен гурту "Фіолет" Сергій Мартинюк розповів про деталі служби у ЗСУ

Новини шоубізнесу
560
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Сергій Мартинюк зізнався, що пройшов навчання та доєднався до Культурного Десанту
Фото: instagram.com/sergiy_kolos

Виконавець розповів, що входить у його обов'язки

На третьому році російсько-української війни досить важко здивувати інформацією про зірок, лідерів думок та просто відомих людей, які вступили до лав ЗСУ. Зокрема, це через те, що їх з кожним більшає. Приміром, зовсім нещодавно колишній соліст гурту “Корупція” Міша Крупін теж поповнив лави української армії. Інший відомий український співак, фронтмен гурту “Фіолет” Сергій Мартинюк вирішив розповісти, де саме проходить його служба у ЗСУ. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, на своїй офіційній сторінці в Instagram Мартинюк повідомив, що його навчання вже завершилося. Тепер артист приступає до безпосереднього виконання своїх обов'язків. Ці обов'язки полягають у організації заходів для підняття морального духу воїнів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зокрема, Сергій заявив, що він став частиною “Культурного Десанту”, очільником якого є інший відомий артист Коля Сєрга. Отож, соліст гурту “Фіолет” заявляє, що на цьому місці він почуває себе максимально корисним, так як у минулому у нього вже був схожий досвід роботи.

Уже кілька тижнів як я закінчив навчання. Продовжую службу з побратимами з "Культурного Десанту". Там, де можу бути на сьогоднішній день максимально корисним зі своїми вміннями. Передусім, організаторськими. Завдання не бойові, але – з огляду на мої ще цивільні досвіди поїздок фронтами і реабілітаційними центрами – важливі й актуальні,
- поділився Мартинюк.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як письменник та актор Антін Мухарський розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ. Окрім того, Антін пригадав, як приєднався до лав ТрО на початку війни.