"Я остаточно мобілізувався": письменник Остап Українець повідомив про відправлення на передову (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 361
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Письменник Остап Українець
Фото: instagram.com/ukrostap/

Знаменитість заявив, що він уже перебуває у навчальному центрі

З початку повномасштабного вторгнення російської армії на територію України до лав ЗСУ вступило чимало відомих письменників. Наразі ж їхня кількість лише поповнюється.

Приміром, днями знаменитий майстер вітчизняного слова, письменник, перекладач майстер історичної прози фентезі, автор науково-популярного YouTube каналу “Твоя підпільна гуманітарка” Остап Українець повідомив, що вступає до лав ЗСУ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про свою мобілізацію 30-річний перекладач розповів на офіційній сторінці у Facebook. Окрім того, він детально зазначив, як буде далі проходити його творче життя та чи планує він втілити задумані плани. На жаль стосовно останнього, перспективи не дуже веселкові.

Отож, товариство. Я остаточно мобілізувався, вже в навчальному центрі. Це означає, що вся чоловіча частина Гуманітарки наразі в ЗСУ. Тобто відео найближчим часом не буде. А книжки будуть, але ясно що повільніше. Всього в Гуманітарці лишилася тільки Катря і на ній видавництво. Я ще не знаю, що буде з моїми поточними перекладами, але, мабуть вони не робитимуться,
- повідомив новоспечений військовий. 
Пост Остапа Українця
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Сергій Жадан вирушає на фронт. Тепер письменник зможе боротися з ворогом не лише словом чи волонтерськими ініціативами.