Сергій Кузін несподівано засвітився в Україні: де зараз живе та чим займається легенда українського шоубізу

Новини шоубізнесу
1 627
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Сергій Кузін повернувся в Україну
Сергій Кузін. Фото: facebook.com/sergey.kuzin.16

Сергій Кузін розповів, коли та чому вирішив тимчасово повернутися в Україну

Відомий продюсер, шоумен та радіоведучий Сергій Кузін потішив прихильників своєю появою на фестивалі ATLAS UNITED 2024, де так і не виступила Вєрка Сердючка. Це стало великою несподіванкою для багатьох, адже довгий час артист живе у США.

Сергій Кузін виїхав з України на початку повномасштабної війни у 2022 році. Та нещодавно повернувся в українську столицю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

У коментарі РБК Україна Сергій розповів, що вже майже місяць тому приїхав у Київ навідати маму. Окрім того, він є близьким приятелем нідерландської співачки Шарон ден Адель, солістки гурту Within Temptation, яка була головною хедлайнеркою ATLAS UNITED 2024. Тому Кузін не залишився осторонь музичного фестивалю та прийшов підтримати артистку.

Сам же він, як виявилося, живе у США, де працює радіоведучим ранкового шоу. За словами Сергія, він має великий продюсерський досвід, тому дає поради власникам радіостанції.

Я раджу, як мені здається, усілякі розумні речі власникам радіостанції. У Нью-Йорку, до речі, це найбільша російськомовна американська радіостанція.
Ми працюємо на Україну. У цьому сенсі все добре. Багато української музики в ефірі, що не може мене не тішити,
— зазначив Сергій Кузін.
Сергій Кузін - де зараз живе відомий продюсер
Сергій Кузін. Фото: facebook.com/sergey.kuzin.16
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, на сцені Атласу було розсекречено, що переможець Євробачення 2024 таки приїде в Україну! Коли та чим Nemo здивує прихильників у столиці — дізнавайтеся в нашому матеріалі.