"Складно навіть уявити, як склалося б моє життя без тебе": Валерій Залужний щемливо привітав дружину з днем народження (ФОТО)

Новини шоубізнесу
4 088
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Валерій Залужний разом з дружиною Оленою
Фото: Associated Press

Валерій Федорович розповсюдив романтичну світлину з дружиною

Екс-головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, який нещодавно показав своє перше фото на новій посаді, замилував кадром з дружиною. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, на своїй офіційній сторінці у Facebook залізний генерал повідомив про свято у його родині. Як виявилося, його обраниця Олена святкує день народження. Відтак, новоспечений посол України у Великій Британії розповсюдив кадр з коханою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

При цьому, Валерій Федорович зазначив, що рідкісні світлини - це ті, на яких Олена позує сама перед камерою. Також Залужний резюмував, що навіть не знає, яким би було його життя без дружини.

Переглянувши наші сімейні фото, я зрозумів дуже важливу річ: у тебе зовсім немає власних фото, за великою рідкістю, де тебе знімав я. Це лише декілька знімків, де ти маєш зовсім незвичний вигляд. Лише мільйон фото, де ми разом. І так воно і є. Складно навіть уявити, як склалося б моє життя без тебе і наскільки складно тобі було завжди бути поруч. Кохаю тебе безмежно. Дякую тобі за все. З днем народження,
- звернувся до дружини Валерій Федорович.
Валерій Залужний разом з дружиною Оленою
Скриншот Facebook
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Валерій Залужний потішив черговим знімком і з дружиною з відпочинку та описав Україну двома словами. Залізний генерал знову навів романтичну атмосферу.