"Досі шум у голові": Сергій Бабкін тільки повернувся у Харків та опинився в епіцентрі ракетного обстрілу

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Сергій Бабкін став свідком ракетного обстрілу
Сергій Бабкін. Фото: instagram.com/babkin_official

Артист поділився емоціями від того, що йому довелося пережити минулої ночі

Тільки днями відомий співак Сергій Бабкін разом з дружиною насолоджувалися поверненням додому, як вже сьогодні зірковому подружжю довелося пережити страхітливі емоції. А все через черговий ракетний обстріл, свідками якого стали Сергій та Сніжана. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Від початку широкомасштабної війни Сергій Бабкін з родиною знаходився за кордоном. Проте нещодавно він повернувся в Україну. Чи надовго знаменитість приїздив у рідний Харків — поки невідомо. Проте минула ніч для артиста була особливо страшною.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Річ у тім, що в ніч на 24 липня російська армія завдала чергового ракетного удару по Україні. Зокрема зіркове подружжя разом з друзями винайняли будинок, проте ночівля в ньому виявилася дуже напруженою.

Як розповів Сергій Бабкін, російська ракета поцілила прямо в сусідній будинок від того, де знаходився він разом з коханою та друзями. На щастя, з артистом та його близькими все добре. Але ці емоції від гучних вибухів він точно запамʼятає надовго.

Ми з друзями орендували будинок на ніч. На цій території був ще один за п'ять метрів від нашого. Другий будинок орендували дві пари. Сьогодні (24 липня — прим. ред.) о п'ятій ранку прилетіла С-300 в будинок поруч. Ми прокинулись від страшного звуку. Полетіло скло, дим, вогонь. Через 10 хвилин приїхало багато поліції, пожежники. Нам всім неймовірно пощастило! Досі шум у голові. Дякуємо, що живі,
— розповів Сергій Бабкін.
Сергій Бабкін потрапив під обстріл
Сергій Бабкін. Фото: instagram.com/snezhana_babkina
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, після скандалів з російським репертуаром Сергій Бабкін потішив шанувальників повністю україномовним альбомом. Результатом такої роботи стало аж 12 композиції, 9 з яких прихильники почули вперше.