"Хотілося б розповісти більше, але краще підпишіться на Джекі": Наталка Карпа розповіла про службу чоловіка в ЗСУ

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Наталка Карпа показала, в який спосіб підтримує спілкування з коханим
Фото: facebook.com/natalika.karpa

Артистка також розповіла за допомогою чого спілкується з коханим

Популярна українська виконавиця Наталка Карпа, яка розсекретила як заробляє на життя під час війни, вперше за досить довгий період потішила кадром разом зі своїм чоловіком-військовим Євгеном Тєрєховим. Знаменитість також повідала, на якому напрямку несе службу Євген.

Отож на своїй офіційній сторінці в Instagram Карпа розповсюдила відповідний пост. У підписі до нього вона зазначила, що її коханий Євген служить у 58-й мотопіхотній бригаді ім. І. Виговського.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Відомо, що чоловік Карпи знаходиться на Вугледарському напрямку, Донецька область. Більше Наталка інформації не розповіла.

Чоловік перебуває на Вугледарському напрямку, Донецька область. Він зараз у 58-й мотопіхотній бригаді ім. І. Виговського. Хотілося б розповісти більше, але краще підпишіться на Джекі і від перших уст все почуєте,
- зазначила співачка.
Наталка Карпа показала, в який спосіб підтримує спілкування з коханим
Скриншот

Окрім того, артистка продемонструвала, як саме вона підтримує зв'язок із чоловіком на відстані. Попри те, що у їхньому подружньому житті зараз непростий період, вони намагаються часто спілкуватися одне з одним завдяки відеозв'язку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Наталка Карпа розповіла, що її шлюб на межі розриву. Артистка повідала про складнощі у стосунках з чоловіком.