Талановитий ведучий та зразковий батько: 10 цікавих фактів про Тимура Мірошниченка

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Тимур Мірошниченко, фото
instagram.com/timur.miroshnychenko

Напередодні дня народження Тимура Мірошниченка розповідаємо цікаві факти з його біографії

Завтра, 9 березня, відомий український телеведучий Тимур Мірошниченко відзначає свій день народження. Цікаві факти про зірку та зразкового сім'янина читайте в нашому матеріалі.

10 цікавих фактів з біографії Тимура Мірошниченка

Тимур Мірошниченко народився 9 березня 1986 року в Києві. Вік – 38 років. Знак Зодіаку — Риби. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Мама ведучого працювала в гімназії інспектором харчування. Тато був полковником. Також у Тимура є старша сестра Тетяна.

Тимур ріс творчою та дуже активною дитиною. Він займався багатьма видами спорту та грав в КВК. 

Цікаво, що ще дитиною Мірошниченко любив колекціонувати різні картки зі зображеннями спортсменів. Це хобі залишилося в нього й досі. Зараз Тимур збирає пивні келихи. В нього їх є вже більше сотні.

За освітою Тимур Мірошниченко психолог. Він закінчив НАУ.

На другому курсі Тимур був ведучим великого концерту до 70-річчя університету. Після цього хлопець отримав роботу ведучим ток-шоу, а у 2016 році став ведучим Євробачення.

За плечима Тимура — робота на Першому національному телеканалі, в шоу “Зірковий шлях” та “Твій день”.

За свою кар'єру Мірошниченко отримав чимало нагород. Він є лауреатом премії "Celebrity Awards 2020", а ще обраний переможцем премії "Тато року 2021" у номінації "Тато-блогер"

Особисте життя Тимура Мірошниченка — тема цікава. Він зразковий сім'янин. Зі своєю майбутньою дружиною Тимур познайомився на ювілеї юридичної компанії, де вона працювала. Однак Інні Рудник ведучий одразу не сильно сподобався, тож вона ігнорувала його 2,5 роки. Одружилась Тимур та Інна в січні 2018 року. 

У Тимура Мірошниченка є троє дітей. В червні 2018 року в нього з Інною народилася донечка Мія, а в січні 2020 року на світ з'явився син Марк. В липні 2023 року зіркове подружжя всиновили дитину — сина Марселя. А пізніше дружина ведучого заявила, що вони планують всиновити ще одного малюка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше Тимур Мірошниченко вразив мізерною зарплатою за роботу на Нацвідборі. Дізнайтеся, скільки грошей отримав ведучий.