Ольга Сумська потішила фоловерів сімейним контентом: аткорка показалася з донькою від Віталія Борисюка (ФОТО)

Новини шоубізнесу
768
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Ольга Сумська разом з донькою Ганною
Фото: instagram.com/olgasumska

Мати та донька влаштували собі відпочинок в ресторані

Популярна українська акторка театру та кіно Ольга Сумська, яка показала як зараз виглядає її зірковий колега Остап Ступка, потішила підписників ексклюзивною родинною світлиною. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, у себе в Instagram Stories вона поширила теплий кадр з донькою Ганною. Варто зазначити, що дівчина доволі рідко з'являється у соцмережах зіркової мами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Проте, час від часу Ольга робить винятки і публікує фото з донею-красунею від актора Віталія Борисюка. Зі світлини бачимо, що Ольга демонструє, як відпочиває з найріднішою людиною. Видно, що мати та донька влаштували собі відпочинок в ресторані.

Ольга Сумська разом з донькою Ганною
Скриншот

Для прогулянки Ольга одягла неповторну лляну сукню. Щодо Анни, то вона обрала чорний тон для вечора. Загальний образ дівчина довершила аксесуарами. Нагадаємо, що Ганні Борисюк 22 роки. Вона, як її зіркові батьки, теж обрала акторську стежину і нещодавно закінчила навчання в університеті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ольга Сумська привітала старшу доньку, яка живе в росії, з днем народження. Акторка відсвяткувала 34-річчя.