З розмахом, але без Бена Аффлека: Дженніфер Лопес масштабно відсвяткувала 55-річчя (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
9 207
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Дженніфер Лопес влаштувала вечірку, яка нагадує часи Середньовіччя
Фото: instagram.com/jlo

Артистка влаштувала вечірку у стилі серіалу "Бріджертони"

Відома американська акторка та виконавиця Дженніфер Лопес, яка показала свою схудлу фігуру, 24 липня відсвяткувала 55-річний ювілей. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, селебритіс з нагоди свята вирішила влаштувати масштабну вечірку у колі своїх близьких друзів, однак без чоловіка Бена Аффлека, що в принципі зайвий раз підтверджує те, що пара розірвала стосунки. У мережі вже активно з'явилися світлини зі свята Лопес. Як бачимо з них, легендарна Дженніфер зробила тематичну вечірку у стилі серіалу “Бріджертони”. Нарізку з кадрів з того вечора Джей Ло розповсюдила на своїй офіційній сторінці в Instagram.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зауважимо, що сама знаменитість була одягнена у неперевершену сукню часів епохи Регентства, однак Джей Ло все-таки переодяглася під вечір, але її образ не став менш вишуканим. Отож, до своїх гостей Лопес приїхала у кареті, яка була запряжена білими кіньми. На святі гостей розважали музиканти, які дарували присутнім живу музику. Гості охоче танцювали бальні танці. Можна сказати, що склалося враження, що завдяки тематиці свята всі перенеслися на 3 століття назад.

Щодо головного атрибуту свята - торта для іменинниці, то він теж вражав своєю помпезністю. Для співачки приготували масштабний десерт з чотирьох ярусів. Зірка охоче задула свічки на цьому королівському торті.

Усю минулу ніч і сьогодні вранці я бачила всі ваші привітання з днем народження, красиві відео та пости з усього світу. Я сміялася, посміхалася, проливала сльози, а коли побачила білборд на Таймс-Сквер, я була повністю приголомшена. У мене справді найкращі, найдивовижніші шанувальники у світі. Я ніколи не зможу висловити, наскільки я зворушена і наскільки неймовірно щаслива, що всі ви є частиною мого життя. Щиро вам дякую.
- написала вдячна Джей Ло.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Дженніфер Лопес викликала фурор своїм образом на модному показі у Парижі. Зірка мала розкішний вигляд у сукні, яка підкреслила її тонку талію.