Донька Олі Фреймут приїхала в Україну (ФОТО)

Новини шоубізнесу
4 021
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Злата Мітчелл вирішила навідати рідну Україну
Фото: instagram.com/mitchell_zlata

Злата Мітчелл показала фото зі Львова

Донька популярної української телеведучої Ольги Фреймут - Злата Мітчелл, яка вперше показала свого бойфренда - іноземця, несподівано повернулася до України. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, у фотоблозі з’явилися блогерки з'явилися світлини з її рідної країни. Відомо, що цього літа Злата багато подорожує.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Спочатку вона проводила вільний час із мамою та сестрою у Великій Британії потім їздила у США а тепер вирішила навідати рідну Україну Про це Мітчелл повідомила у себе в Instagram Stories.

18-річна дівчина розповсюдила кілька світлин, зроблених у Львові. Кадри вона підписала максимально атмосферно та лаконічно.

Вдома.
залишила підпис під знімком Злата.
Злата Мітчелл вирішила навідати рідну Україну
Скриншот

Варто відзначити, що дівчина не стала розповідати, наскільки затримається в Україні та що саме буде робити тут. Цілком імовірно, що донька Фреймут також відвідає і Київ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Оля Фреймут знехтувала провалами етикету, відповідаючи хейтерам на коментарі стосовно зовнішності її доньки. Імовірно, що користувачам припало не до душі ,те що її донька Злата на фото надула губи.