17-річна донька Олі Фреймут показала свого бойфренда-іноземця (ФОТО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Старша донька Ольги Фреймут, яка похизувалася вигинами тіла біля басейну, поділилася спільним кадром з обранцем. 17-річна Злата Мітчелл вперше за довгий час показала, який вигляд має її бойфренд-іноземець. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Донька популярної журналістки та телеведучої вже давно живе та навчається у США. Ймовірно, саме там Злата і познайомилася з коханим-американцем. У стосунках із ним дівчина вже два роки, проте про її обранця мало що відомо. Публічно про роман Злата Мітчелл розповіла у травні 2022 року. Але, сама Оля Фреймут, судячи з усього, познайомилася з Оскаром за довго до цього, адже під публікаціями хлопця в соцмережах вона вже давно залишає коментарі та лайки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На своїй сторінці в Instagram Злата Мітчелл показала спільний кадр із хлопцем, на ім'я Оскар. На новому знімку пара позує в модному бутіку. Для прогулянки дівчина вибрала сірі джинси та напівпрозорий лонгслів, а свій образ вона доповнила невеликою чорною сумкою, в той час, як її бойфренд одягнув джинси й білу футболку, поверх якої накинув сірий светр.

17-річна донька Олі Фреймут показала свого бойфренда-іноземця (ФОТО) - фото №1
Фото: instagram.com/zlata_mitchell/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  Оля Фреймут знехтувала правилами етикету,  відповідаючи хейтерам. Ведуча в грубій формі відповіла недоброзичливцям своєї старшої доньки, які невтішно висловилися про зовнішність Злати.