"В бусику вже ніхто питати вас не буде": Ницо Потворно поділився деталями мобілізації та розсекретив,чому не відправився служити в Культурний десант

Новини шоубізнесу
2 183
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співак Ницо Потворно
Фото: instagram/potvorno

Співак каже, що мав три варіанти для проходження служби

Український артист Ницо Потворно (Сергій Гусак), який за фахом є медиком, повідав про особливості своєї мобілізації на передову. Подробиці – в нашому матеріалі.

Отож, музикант заявляє, що у нього був вибір, куди йти служити. Співак каже, що мав три варіанти. Про це повідомляє Суспільне Культура.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зокрема, мова йде про посаду лора-лікаря у Азові, можливість працювати у медцентр НГУ в Ірпені, або доєднатися до Культурного десанту. Цікаво, що у кожному із варіантів Ницо Потворно мав би пройти співбесіду. Отож, маючи вищу освіту, артист вирішив відкинути третій варіант. В підсумку, він вирішив доєднатися до НГУ в якості лора-лікаря.

Я всюди пройшов співбесіди, мене всюди брали. І от на моменті третьої співбесіди з Культурним десантом мене теж там погодили, я мав, напевно, добу чи дві на роздуми. Я думаю, що якби я був без вищої медичної освіти чи просто стрільцем, то я б, напевно, вибрав Культурний десант, бо мені є що їм запропонувати. Оскільки я лікар, у мене є досвід, я вчився мільйон років, мене трохи совість замучила, що замість того щоб лікувати людей, я піду писати пісні. Хоча так я б сидів у офісі в центрі з 10 по 19. Але я вирішив пи*дячити в Ірпінь на 8 ранку на шикування. Та Ірпінь все-таки ближче, ніж Слов’янськ.
- зазначає артист.

Крім того, селебритіс додав, що вирішив мобілізувався задля того, аби мати змогу самому обрати напрям служби. Співак окреслив увагу на важливості вчасної мобілізації.

Головне це зробити вчасно, тому що в бусику вже ніхто питати вас не буде. На жаль, таке життя
- резюмував музикант.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як телеведуча Людмила Барбір розповіла, як ставиться до жорсткої мобілізації. Жінка також розповіла, які у неї з чоловіком, який зараз на війні.