"Ті, з ким я спілкуюся, стоятимуть до смерті": Андрій Хливнюк відповів, чи є мобілізація в Україні настільки нагальною

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співак та військовий Андрій Хливнюк
Фото: instagram.com/andriihorolski

Артист розповів, що у нього є знайомі на фронті, які будуть стояти на фронті до кінця

Знаменитий український співак, військовий та фронтмен гурту “Бумбокс” Андрій Хливнюк, який отримав престижну нагороду, розповів про своє ставлення до посилення мобілізаційних заходів в Україні. Подробиці - в нашому матеріалі.

Нещодавно музикант відповів, що не відчуває серйозної нагальності у посиленні мобілізації. Артист твердо переконаний, що на передову мають іти добровольці, однак якщо їх немає, то це прикро.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, як говорить Хливнюк, чоловіки мають самі обирати підрозділи, які їм подобаються та іти працювати на благо батьківщини, а також захищати своїх доньок та дружин від вбивств та зґвалтувань.

Журналістка зауважила, що вже всі люди: як цивільні, так і військові, страшенно втомилися від бойових дій. На це уточнення Андрій сказав, що ті, кого він знає особисто, будуть стояти на захисті країни до останнього.

Ну, мобілізація це необхідність. Люди втомилися, але ті, з ким я спілкуюся, стоятимуть до смерті дуже довго. Стільки, скільки треба буде. Я маю величезну честь спілкуватися з такими людьми. Ніхто не кине зброю і не піде нікуди. Тому що вони чоловіки просто. Мова вже йде не про армію і не армію, службу і не службу. Це екзистенційна війна за саме існування українською нації. Не просто як етносу, а фізично як людей нас хочуть знищити. Ми мусимо відбитися і мусимо перемогти або загинути,
- зазначив військовий у інтерв’ю DW.
Співак та військовий Андрій Хливнюк
Фото: instagram.com/andriihorolski
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Андрій Хливнюк зізнався, за яких умов може виконати свої російськомовні хіти. Ці умови сподобаються всім українцям.