"Шкірою пам'ятаю ці страждання": Маша Єфросиніна пригадала свій найбільший страх з минулого

Новини шоубізнесу
884
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Маша Єфросиніна зазначила, що вже під час війни зіткнулася зі своїм страхом
Фото: mashaefrosinina / Instagram

Зірка заявила, що існувала лише тоді, коли відчувала, що вона затребувана

Популярна українська телеведуча Маша Єфросиніна, яка нещодавно потішила фоловерів танцями із сином зізналася, що завжди створювала образ ідеальної себе, однак нині зірка українського телебачення переглянула свої погляди на життя. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це Маша розповіла виданню Vogue. Вона зазначила, що раніше була впевнена, що живе тільки тоді, коли вона потрібна суспільству. Єфросиніна також зауважила, що страждала, якщо її не кликали на якийсь проєкт, або її не вдавалося проходити той чи інший кастинг.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

В той час Машу переслідувало відчуття того, що вона нікому не потрібна. Аж тепер вона зізналася, що дуже залежала від цього. Однак, як каже Маша, під час війни їй вона зіткнулася зі своїм страхом бути неуспішною віч-на-віч.

Я була впевнена, що існую тільки тоді, коли затребувана. Шкірою пам'ятаю ці страждання: якщо тебе не кличуть на новий проєкт, якщо ти не проходиш кастинг, є відчуття, ніби тебе немає. Я тотально від цього залежала. У дитинстві це виплескувалося у сльозах, коли я отримувала четвірку замість п'ятірки, а в дорослому віці – у невмінні сприймати критику.
- заявила Єфросиніна.

Окрім того, Маша розповіла, що їй допомагає у відновленні сил. Як виявилося, їй треба побути наодинці із собою.

Щоб відновитися, я маю мовчати, думати і спати. Мені потрібна тільки я сама – я дуже добре себе вивчила за останні роки,
- зізналася зірка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Маша Єфросиніна зізналася, як її старша донька дізналася про молоду коханку Тимура Хромаєва. Телеведуча розповіла, як 20-річна Нана відреагувала на чутки про розлучення своїх батьків.