Молода дружина Остапчука розсекретила термін вагітності та скільки набрала за цей час (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 348
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Катерина Полтавська вагітна
Катерина Полтавська. Фото: instagram.com/poka.tya

Катерина Полтавська зізналася, що вже відчуває рухи малюка

Після того як Володимир Остапчук та Катерина Полтавська підтвердили, що чекають на появу спільної дитини, блогерка почала активно ділитися з підписниками подробицями щодо власної вагітності. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Особливо прихильники пари почали цікавитися, на якому терміні молода дружна Володимира Остапчука. За її словами, вже за декілька днів почнеться 20-ий тиждень її вагітності.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

При цьому Катерина зазначила, що вже на такому маленькому терміні вона відчуває поштовхи дитини. Сама дівчина ставиться до цього з гумором та радіє такому швидкому розвитку.

Післязавтра (28 липня — прим. ред.) розпочинається 20-ий тиждень. Маля почало штовхатися у 16,5 тижнів. Кажуть, що це досить рано, як для першої вагітності, але, мабуть, я так дістала ту дитину своїми постійними УЗД (передаю привіт всім тривожним мамам), що вона вирішила почати робити це раніше, щоб я більше туди не ходила,
— поділилася Катерина Полтавська.

Також дівчина розповіла, що напочатку сильно схудла. Тому поки її вага навіть менша за ту, яка була до вагітності.

Живіт невеликий, мабуть, через вагу та те, що колись там був прес, тому тримається ще. Коли завагітніла, була 54 кг. У першому триместрі схудла до 50,5 кг. Зараз я 52.5 кг. Розумію, що все ще попереду, але щоб нарешті побачити 50 кг, треба було завагітніти,
— додала блогерка.
Катерина Полтавська вагітна
Катерина Полтавська. Фото: instagram.com/poka.tya
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше 24-річна дружина Володимира Остапчука розповіла, про свій шлях до вагітності. Катерина Полтавська зізналася, що навіть не очікувала так швидко завагітніти.