Надія Мейхер вийшла на зв'язок після втрати сторінки в Instagram та показала, чим займається

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Надія Мейхер розповсюдила світлини, на яких вона самотужки позувала на узбережжі
Фото: instagram.com/meiherbymeiher_eu_ua

Артистка активно розвиває власний бізнес

Популярна українська співачка, колишня учасниця знаменитого жіночого колективу “ВІА Гра” Надія Мейхер, в якої російський продюсер “віджав” акаунт в Instagram, вийшла на зв'язок та розповіла, де наразі знаходиться. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, зазначимо, що Надія відносно нещодавно зареєструвала нову сторінку в Instagram. Цей фотоблог присвячений рекламі її власного бренду одягу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Отож, Надія вирішила похвалитися перед користувачами черговими обновками з лінії її власного бренду. Артистка розповсюдила власні світлини, на яких вона самотужки позувала на узбережжі. Таким чином, Мейхер виступила моделлю та рекламувала свій одяг.

Як виявилося, Мейхер наразі перебуває у Греції. Проте, де саме вона знаходиться зірка не вказала. Цікавим є те, що вона зараз веде соцмережі виключно двома мовами: українською та англійською. Знаменитість вирішила, що працюватиме на український та європейський ринок. Щодо її творчості, то тут варто відзначити, що виконавиця не дає концертів і не випускає нових треків. Стосовно громадянської позиції артистки, то Надія поки жодним словом не висловила позицію про російсько-українську війну.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Надія Мейхер взяла прізвище чоловіка з росії. Вона стала партнеркою у його Fashion-бізнесі.