Невідомий російський продюсер "віджав" у Надії Мейхер Instagram: що сталося зі сторінкою ексвіагрянки

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

З початку повномасштабної війни українцям залишається лише здогадуватися, куди зникла та чим займається ексвіагрянка Надія Мейхер. Відомо, що її чоловік-росіянин продовжує жити та працювати у рф. Але ж сама вона – безслідно зникла з публічного простору. Проте нещодавно її сторінка у соцмережах знову "ожила". А що про це відомо – читайте нижче!

Поки в Україні показують фільм , де одну із головних жіночих ролей зіграла Мейхер, сама вона продовжує мовчати про війну у рідній країні. Ба більше, ще у вересні артистка "почистила" соцмережі , а днями з її сторінки в Instagram повністю зникли усі публікації. Цікаво, що водночас у шапці профілю зʼявилася інформація, ніби тепер вона є продюсеркою та засновницею лейблу Records Housed. Він, судячи з постів, почав свою діяльність ще у березні минулого року. Але, у якій країні він працює – невідомо.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Невідомий російський продюсер "віджав" у Надії Мейхер Instagram: що сталося зі сторінкою ексвіагрянки - фото №1
Невідомий російський продюсер "віджав" у Надії Мейхер Instagram: що сталося зі сторінкою ексвіагрянки - фото №2

Ще трохи згодом зʼявилася інформація, що цю сторінку веде не сама Надія Мейхер. За інформацією блогера Богдана Беспалова, неочікувано там зʼявилося фото такого собі Алекса. У дописі значилося, що саме він є засновником Records Housed. А от Надія Мейхер ніби більше немає жодного відношення до цієї сторінки у соцмережах.

Невідомий російський продюсер "віджав" у Надії Мейхер Instagram: що сталося зі сторінкою ексвіагрянки - фото №3

Та, врешті, зі сторінки зник і цей запис. А Надія Мейхер продовжує дотримуватися мовчазної позиції й ніяк не коментує те, що її сторінкою в Інстаграмі заволодів російський продюсер. Натомість відомо, що ексвіагрянка продовжує працювати над власним брендом одягу, цільовою аудиторією якого є Україна та країни Європи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, нещодавно Мейхер  була помічена в Італії  під час роботи з українським фотографом Аліною Квіткою. Судячи з кадрів, вони знімали капейн для нової колекції артистки, яка втекла в росію.