Я боявся, як вона відреагує, але, слава Богу, вона відреагувала добре: актор "Дизель Шоу" розповів, як йому далося рішення піти воювати

Новини шоубізнесу
605
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Олег Іваниця заявив, що його рідні підтримали його рішення
Фото: Скриншот Instagram

Артист також розповів, що йому було непросто повідомити про своє рішення маму

Популярний український актор-гуморист, колишній учасник "Дизель Шоу" Олег Іваниця, який розповів про свою зарплату у ЗСУ, зізнався, чи вагався він стосовно своєї мобілізації на передову. Подробиці - в нашому матеріалі.

Іваниця зазначив, що це рішення було дуже складним для нього. Олег досить довгий період часу вагався перед тим як поповнити лави української армії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Артист зізнається, що йому складно повідомити мамі про своє рішення. Чоловік підсумував, що його рідні висловили йому свою підтримку та не відмовляли його.

Найстрашніше, чесно вам скажу, уже після того, як я записався, як видали зброю, було подзвонити мамі. Я боявся, як вона відреагує, але, слава Богу, вона відреагувала добре. Діти теж переживали, звичайно, але мене ніхто не відговорював,
- заявив гуморист в інтерв’ю   Фактам ICTV.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як український музикант Ницо Потворно поділився деталями мобілізації та розсекретив, чому не відправився служити в Культурний Десант. Співак каже, що мав три варіанти для проходження служби.