Меган Фокс вагітна від колишнього нареченого? Новий кліп Machine Gun Kelly спантеличив прихильників (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 508
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Меган Фокс вагітна чи ні
Меган Фокс та Колсон Бейкер. Фото: скриншот з кліпу Lonely Road

У Мережі обговорюють, чи дійсно Меган Фокс та Колсон Бейкер чекають на народження спільної дитини

38-річна Меган Фокс, яка зганьбилася висловлюванням щодо українок, спровокувала чутки щодо своєї вагітності! Попри те, що акторка розірвала заручини з репером Колсоном Бейкером, більш відомим під псевдонімом Machine Gun Kelly, прихильники пари впевнені, що незабаром в них зʼявиться спільна дитина. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Причиною таких чуток став новий кліп Machine Gun Kelly та Jelly Roll на композицію Lonely Road. Адже саме у цій відеороботі Меган Фокс постала в образі вагітної, а по сюжету кліпу, у пари народилася донечка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Меган Фокс та Колсон Бейкер чекають на народження спільної дитини - чи правда це
Меган Фокс та Колсон Бейкер. Фото: скриншот з кліпу Lonely Road

Варто зазначити, що Меган Фокс та Machine Gun Kelly заручилися на початку 2022 року. Трохи згодом через кризу у стосунках пара скасувала заручини, проте нещодавно знаменитості примирилися, тому тепер вони знову разом.

На тлі таких новин прихильники Меган та Колсона підозрюють, що кліп Lonely Road — не просто вигадка режисера. Подейкують, що саме у ньому артисти вирішили публічно повідомити про майбутнє поповнення. Втім поки ця тема лишається на рівні чуток, адже ні акторка, ні співак, не коментують ймовірну вагітність Фокс.

Представляємо: дитина Вайолет Лейка,
— загадково зазначено у титрах.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Меган Фокс вразила черговими змінами в образі. Несподівано акторка показалася з коротким волоссям та стала брюнеткою.