"Путінська п*вія": знамениті зірки реагують на скандальне висловлювання Меган Фокс (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита 37-річна американська кіноакторка та модель Меган Фокс, яка підкорила мережу провокативною фотосесією, неналежним чином висловилася про зовнішність українських жінок. На цей скандал вже відреагували відомі українські селебритіс. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, на своїй офіційній сторінці в Instagram Фокс написала пост, в якому заявила, що її зовнішність скидається на українську надувну ляльку. Іншими словами, вона порівняла зовнішній вигляд українок із надувними секс-ляльками.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
"Путінська п*вія": знамениті зірки реагують на скандальне висловлювання Меган Фокс (ФОТО) - фото №1

Відомі українські жінки відреагували на таку заяву. Серед селебритіс, які засудили Фокс стали її колеги по цеху, а саме: Аліна Байкова та Аліна Любітєлєва, а також блогер Анатолій Анатоліч і фітнес-тренер Аніта Луценко.

Подруго, помрій! І продовжуй намагатися! Але наразі ти залишаєшся маленькою путінською п*вією. Як же задовбали ці безмозкі с*ки, які намагаються виглядати як українські надувні секс-ляльки. Тому що бути схожою на українок — нереально. Для цього треба мати, як мінімум, мізки й серце, щоб функціонувати… Закладаюся, що вона тупа. Побачите, як вона проголосує за Трампа.

- зазначила Байкова.

"Путінська п*вія": знамениті зірки реагують на скандальне висловлювання Меган Фокс (ФОТО) - фото №2

Насправді ти виглядаєш як 40-річна жінка і це не має відношення до гарних дівчат з України.

- зауважила Любітєлєва.

"Путінська п*вія": знамениті зірки реагують на скандальне висловлювання Меган Фокс (ФОТО) - фото №3

Блогер Анатолій Анатоліч теж не оминув цей пост 37-річної акторки. Він  написав:

Хочу запросити вас, Меган Фокс, в Україну на зустріч з українськими жінками. Якщо у вас є час між зйомками в кіно… Ой, вибачте, у вас немає зйомок у кіно.

"Путінська п*вія": знамениті зірки реагують на скандальне висловлювання Меган Фокс (ФОТО) - фото №4

Знаменита фітнес-тренерка Луценко теж висловила свою жіночу солідарність. Вона заявила, що порівняння Меган абсолютно неприємне.

"Путінська п*вія": знамениті зірки реагують на скандальне висловлювання Меган Фокс (ФОТО) - фото №5
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  Меган Фокс змінилася до невпізнаваності. Зіркова акторка вирішила перефарбувати волосся.