Вєрка Сердючка під час виступу в Юрмалі звернулася до Пугачової та загадала заповітне бажання кожного українця

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Андрій Данилко звернувся до Пугачової
Верка Сердючка. Фото: instagram.com/v_serduchka

Андрій Данилко нагадував про будні звичайних українців, розповідаючи про тривалу відсутність світла

Відомий український артист Андрій Данилко, який виступає в образі Вєрки Сердючки, відомий на увесь світ. Не дивно, що його покликали взяти участь у популярному музичному фестивалі в Юрмалі. Лайма Вайкуле, просто не могла не забути про свого друга, який не виступив на українському фестивалі Atlas United, а Андрій не міг ігнорувати її запрошення.

Тому днями, на латвійській сцені засяяла зірка Вєрки Сердючки. Для виступу Андрій обрав цікавий образ вболівальниць, тож і він, і "мама" Інна Білокінь з'явилися в тематичних футбольних футболках. А шоубалет танцював у не зовсім культурних, проте дуже актуальних футболках з антивоєнними лозунгами. Крім того, Вєрка постійно нагадувала про будні звичайних українців, розповідаючи про тривалу відсутність світла.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Проте примітним був не тільки виступ артиста, а і його увага до однієї з гостей — Алли Пугачової. Бувши на сцені Андрій не раз звертався до колеги та навіть подарував їй квіти. Своєю чергою, співачка підтримувала виконавця, так, як і підтримує українців в цій жахливій війні.

Аллі Борисівні передали квіти? Алла Борисівна, вам здоров'я щастя. Нікого не слухати, тільки мене — все буде добре!
— звернулася Сердючка до Пугачової.

Наостанок Андрій ефектно покинув сцену, знявши легендарну зірку з голови, яка довгі роки супроводжувала артиста. Останні слова, які він промовив на сцені, вже давно стали заповітною мрією не тільки для нього, а й для кожного з нас — "щоб скінчилася війна".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Вєрка Сердючка вразила столичну публіку виконанням пісні "Teresa & Maria", що підкорила Євробачення 2024. Артисти зі сцени підтримали дует співачок alyona alyona і Jerry Heil, які цього року гідно представили Україну на міжнародному конкурсі.