На тлі скандалу з російськомовними піснями, Вєрка Сердючка переспівала свій хіт 00-х українською (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
879
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Вєрка Сердючка
Фото: instagram.com/v_serduchka/

Невже у найближчому майбутньому прихильники зірки зможуть почути від неї ще більше україномовних хітів?

Нещодавній концерт Верки Сердючки, яка переспівала "Teresa & Maria" , закінчився великим скандалом, адже команді Андрія Данилка почали дорікати тим, що на третій рік війни вони досі виступають з російськомовним репертуаром. Проте днями прихильники все ж отримали надію на те, що старі хіти Вєрки Сердючки будуть перекладені на українську. Що про це відомо — дізнавайтеся на Хочу!

Як повідомляє Telegram-канал “Культурна Прачечна”, на своїх корпоративах Андрій Данилко у своєму сценічному образі почав співати українською. Зокрема мова йшла про пісню “Гуляночка”. Хоча й варто зазначити, що поки артист переклав тільки приспів, а куплети досі співає російською.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Автор публікації підкреслив, що це не перший раз, коли Вєрка Сердючка виконує рядки “ Льється пісня, льються вина, і лунає, і лунає дзвін бокалів в такт”. Адже під час скандального виступу у київському Osocor Residence, що відбувся 17 травня, артисти вже представили публіці дещо оновлену версію пісні. Тому, цілком вірогідно, що у майбутньому прихильники все ж зможуть розраховувати на виступи Вєрки Сердючки з повністю україномовним репертуаром.

Вєрка Сердючка вже співає на корпоративах українськомовну версію “Гуляночки”. Правда, поки переклала лише приспів. Вперше цей етюд Сердючка показала на тому самому концерті в Osocor Residence. Чекаємо тепер повноцінний переклад, і не лише “Гуляночки”, а й інших хітів,
— пишуть у Telegram.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно старий хіт Вєрки Сердючки "Розовый свитер" отримав друге дихання і зазвучав українською . Однак тепер його співає інший артист.