Христина Соловій спричинила скандал на фестивалі в Чорноморську: "Повна ху*йня!" (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
901
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Христина Соловій
Христина Соловій. Фото: instagram.com/soloviyka

Співачка піддала критиці колишню назву міста, що викликало обурення глядачів та користувачів соціальних мереж

Українська співачка Христина Соловій, яка відмовила у побаченні відомому артисту, опинилася в центрі скандалу після свого виступу на музичному фестивалі "Виделка fest" у Чорноморську. А все тому, що виконавиця грубо висловилася щодо назви міста, в якому виступала. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Під час концерту співачка висловилася про колишню назву міста Іллічівськ, використовуючи нецензурні слова. Зі сцени Соловій назвала попередню назву "повною ху**ею", що викликало обурення в мережі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Після цього артистка разом із глядачами кілька разів скандувала нову, декомунізовану у 2016 році назву міста — Чорноморськ. Співачка підкреслила, що її слова не мали на меті когось образити. І все ж, колишня назва міста явно не припала до душі Соловій.

Скажіть, будь ласка, тільки пообіцяйте, що ніхто зараз не буде ображатися. Я з добром! Як називалося ваше місто до того, як його перейменували? Іллічівськ? І що, вам це подобалося? Повна ху*йня!
— сказала Христина Соловій.

Відео інциденту швидко розповсюдилося в Інтернеті, викликавши хвилю критики. Користувачі соціальних мереж висловили невдоволення поведінкою Соловій, зазначивши, що її висловлювання були недоречними та образили мешканців міста. Додатково, багато хто звернув увагу на присутність дітей у залі, наголошуючи на необхідності бути обачнішою у висловлюваннях на публічних заходах.

Христина Соловій грубо висловилася про Іллічівськ
Христина Соловій. Фото: скриншот
Христина Соловій обурила жителів Іллічівська
Христина Соловій. Фото: скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Христина Соловій розповіла про свій борг Вакарчуку. Артистка зізналася, чому досі не повернула продюсеру солідну суму грошей.