"Співаю під звуки арти": Святослав Вакарчук виступив перед бійцями під "акомпанемент" вибухів (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Святослав Вакарчук під обстрілом заспівав бійцям ЗСУ
Святослав Вакарчук. Фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

Артист показав одну із багатьох поїздок на передову, де він підтримав українських захисників

Відомий український співак Святослав Вакарчук, якому неодноразово приписували роман з Христиною Соловій, показався на передовій. Артист часто разом зі своєю комендою зустрічається з українськими захисниками, а як пройшов їх візит цього разу — дізнавайтеся на Хочу!

У себе в соцмережах Святослав Вакарчук показав, як поїхав на Торецький напрямок, де тривають активні оборонні дії, поки ворог продовжує наступати. Артист зустрівся з бійцями 53 окремої механізованої бригади імені князя Володимира Мономаха, для яких виконав пісню “Черемшина”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Варто зазначити, що пісню-романс артист заспівав під звуки вибухів, які зафіксували й на камеру. Проте сам Святослав стверджує, що для нього це не є чимось новим, тому попри все він продовжував грати для відважних захисників України.

Буває, співаю під звуки арти. Деколи — наші виходи. А часом, десь таки прилітає. Які часи, такий і акомпанемент. "Черемшина". Торецький напрямок. 53-я окрема механізована бригада імені князя Володимира Мономаха. Наші дні,
— підписав ролик Святослав Вакарчук.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно відома українська ведуча зізналася, що жила разом зі Святославом Вакарчуком. Які стосунки були між артистом та Сонею Сотник — дізнавайтеся в нашому матеріалі.