"Я його не вб'ю, але хоч налякаю": солістка "Лісапетного батальйону" взяла до рук зброю та заявила, що її виживають з будинку

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Наталія Фаліон пожалілася на дятла, який не дає їй спокійно жити
Фото: instagram.com/nataliafalion

Наталія Фаліон зазначила, що подібне коїться лише у її будинку

Відома українська співачка Наталія Фаліон, яка більш відома як фронтвумен гурту “Лісапетний батальйон”, який у 2013 році переміг на шоу “Україна має талант” заявила, що не може спокійно жити у власній оселі. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож за словами Фаліон спокою їй не дає дятел, який вирішив у її будинку зробити дупло. Артистка вже заявила у себе на ютуб-каналі, що буде боротися з ним за допомогою пневматичної рушниці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Щоправда, Наталія зазначила, що не планує вбивати птаха. Вона хоче лише налякати його за допомогою рушниці.

Це просто жесть, що мені той дятел робить. Слухайте, виживає з хати! Ні, я його не вб'ю, але хоч налякаю. Робить собі дупло в мене в хаті. Ви могли собі таке уявити? 100 хат у селі, ні в кого такого немає, а в моїй хаті дятел вирішив зробити собі дупло і не одне. Таке враження, що всі дятли, які є в окрузі, тепер мають жити в мене у стіні. Послухайте, ну якби сама не була учасником цієї історії, то не повірила б, що дятел вибрав мою хату, щоб зробити собі дупло,
- заявила Наталія.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Христина Горняк приїхала на розвідку всім знайоме місце. Колишня Володимира Остапчука не полишає спроб відсудити спільний будинок.