Надя Дорофєєва засвітила будинок, в якому мешкає з Мішею Кацуріним (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

У Святвечір і Різдво українські знаменитості почали ділитися своїми традиціями передноворічних свят. Багато хто з них, як показує практика, вважає за краще зібратися в затишному сімейному колі, щоб насолодитися турботою найближчих людей. І хоча у святковий день співачці Наді Дорофєєвій не вдалося зустрітися з батьками, компанію їй склали не менш важливі люди.

Виявилося, що цього року Різдво Надя Дорофєєва святкувала не тільки з Мішею Кацуріним, а й його родичками. На різдво в гості до пари приїхали мама і бабуся ресторатора, які гостювали у пари в будинку. З цієї нагоди родичі зібралися за одним столом, щоб повечеряти у Святвечір.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Надя Дорофєєва засвітила будинок, в якому мешкає з Мішею Кацуріним (ВІДЕО) - фото №1
Фото: instagram.com/nadyadorofeeva/

Крім того, на своїй сторінці в Instagram Надя Дорофєєва показала процес підготовки до вечора в колі сім'ї. Так, співачка вбрала ялинку і самостійно приготувала вечерю для коханого та їхніх гостей.

Варто зазначити, що завдяки короткому ролику підписникам нарешті вдалося уважніше роздивитися дім, у якому артистка оселилася з другим чоловіком. Надя Дорофєєва показала простору вітальню з електричним каміном, білим диваном, ялинкою та іншими дрібними елементами інтер'єру. Також виконавиця частково засвітила спальню і кухню, на якій, судячи зі столу, провела чимало часу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Надя Дорофєєва продала деталь зі свого образу з кліпу. Співачці вдалося зібрати  величезну суму , а виручені кошти будуть відправлені на ЗСУ.