Христину Соловій чекає суд: жителі Чорноморська не стали ігнорувати скандальні висловлювання артистки

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Христина Соловій показалася біля поліцейського відділку
Христина Соловій. Фото: instagram.com/soloviyka

Співачка отримала адмінпротокол за лайку під час концерту в Чорноморську

Українська співачка Христина Соловій опинилася в центрі скандалу через хуліганську поведінку на концерті в Чорноморську, Одеської області. Нещодавно в мережі з'явилося відео, де співачка під час виступу використовує нецензурну лексику, описуючи стару назву міста — Іллічівськ. Соловій вилаялася зі сцени та кілька разів скандувала нову назву міста разом з глядачами.

Після концерту місцеві жителі подали скарги до поліції на поведінку зірки, внаслідок чого правоохоронці склали на співачку адміністративний протокол за хуліганство. Поліція Одещини підтвердила, що причиною протоколу стало саме використання нецензурної мови.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Культурний менеджер фестивалю "Виделка fest", Сергій Гнезділов, на якому виступала Соловій, прокоментував інцидент, зазначивши, що до поліції надійшло кілька заяв від обурених глядачів. Тепер артистці загрожує штраф, громадські чи виправні роботи з відрахуванням 20% заробітку або адміністративний арешт до 15 діб.

Пролунав, на жаль, мат зі сцени, без дисклеймера. Позиція нашого фестивалю полягає в тому, що ми не проти обсценної лексики, але потрібно перед виступом про це говорити, попереджати відвідувачів: "Шановні, я сьогодні буду матюкатись. Якщо є діти, і ви не хочете, щоб вони чули мат, то, будь ласка, виведіть їх". Ми пояснили, що місто має іншу назву давним-давно і ми не знаємо, хто такі жителі Іллічівська…"Виделкаfest" дійсно вважає, що Іллічівськ — це дуже х**ова назва для міста. І ми всебічно підтримуємо декомунізаційні процеси,
— зазначив Сергій Гнезділов.

Христина Соловій з гумором відреагувала на ситуацію, опублікувавши фотографію з поліцейського відділку в Чорноморську. Таким чином вона натякнула, що ця історія її тільки повеселила.

Куплю або прийму в подарунок примірник української обсценної лексики. Ніде не можу знайти, розкупили матюкливі українці,
— іронічно написала Христина Соловій.
Христина Соловій відповість за лайку на сцені
Христина Соловій. Фото: x.com/soloviyka
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Христина Соловій зізналася, чи дійсно розбила сімʼю Жадана. Співачка прямо відповіла, чи була коханкою відомого поета та музиканта.