Потап та Настя Каменських вийшли нарізно на червоній доріжці фестивалю Лайми Вайкуле у Юрмалі (ФОТО)

Новини шоубізнесу
3 216
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Настя Каменських також з'явилася на червоній доріжці
Фото: realpotap / Instagram

Кожен з артистів подякували організаторам дійства та Латвії за допомогу Україні

Відомі українські артисти Потап та Настя Каменських, у яких наразі нібито складні стосунки у шлюбі, з’явилися на фестиваль Лайми Вайкуле нарізно. Подробиці - в нашому матеріалі.

У цьому випадку мова йде про червону доріжку в Юрмалі, де і організовується музичний фестиваль. Зокрема, продюсер та репер Потап у себе в Instagram продемонстрував, як з'явився на заході без Насті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Виконавець щиро подякував Лаймі Вайкуле за запрошення. Окрім того, чоловік висловив подяку Латвії за те, що ця країна підтримує Україну у російсько-українській війні.

Дякую Лаймі Вайкуле та Юрмалі за стільки любові й неперевершений рівень музики на фестивалі цього року! Дякую Латвії за підтримку України. Це був чудовий і продуктивний час із професіоналами з усього світу,
- написав виконавець.

Цікаво, що Настя також розповсюдила у себе у фотоблозі світлину із червоної доріжки. Артистка теж як її чоловік подякувала за запрошення та за можливість нагадати світові про війну в Україні.

Рада стати частиною відкриття традиційного Laima Festival у Юрмалі, який розпочався з українського дня. Учора ця сцена стала важливим майданчиком ще раз нагадати світу, що війна в Україні триває, але ми сильні й не здаємося. Адже ми на стороні світла і справедливості. Дякую Латвії за гостинність, бурхливі овації та можливість прихистку для тисяч українців. Музика – це мова, якою розмовляє наша душа, і сьогодні європейська публіка співала разом з українською душею
- резюмувала Каменських.
Настя Каменських на червоній доріжці фестивалю у Юрмалі
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Потап потішив максимально ліричним треком. Артист не став зазначати, у кого саме він просить пробачення у пісні.