Проблеми у стосунках? Потап та Настя з'явилися на престижній західній церемонії нарізно (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Потап і Настя Каменських
Фото: instagram.com/kamenskux/

Цікаво, що Потап фотографувався наліво та направо, а Настя опублікувала лише один знімок

Знамените зіркове подружжя, артисти Настя Каменських та Потап, які пояснили причину свого від’їзду до Колумбії, відвідали 36-ту церемонію премії Lo Nuestro Awards. Цю премію отримують виконавці кращих іспаномовних композицій.

Захід проходив в Kaseya Center (Маямі, США). Як бачимо з кадрів, які артисти розповсюдили у своїх соцмережех, Потап постав у шкірянці, чорній футболці та штанях.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Щодо Насті, то 36-річна співачка вразила громадськість пікантним зовнішнім виглядом. Зірка одягла сукню з ефектним вирізом. Цікаво, що Потап поширив у себе в соцмережах серію знімків, а от Настя опублікувала лише одне фото. Потапа в цей день можна було побачити в компанії таких зірок, як Anitta, Machine Gun Kelly,  Bad Gyal, GENTE DE ZONA і  Pons.

При цьому, варто зазначити, що зіркове українське подружжя не опублікувало жодного спільного кадру.Швидше за все, на червоній доріжці вони теж позували нарізно.

Сьогодні я гість з України на головному червоному тротуарі премії Premio lo nuestro. Використовую кожну можливість говорити про Україну і нагадувати світові, що війна триває, що наші люди переживають надзвичайно важкі часи і потребують всебічної підтримки. Це важливий вечір і для мене велика честь мати можливість ділитися тут своєю творчістю, розповідати про неймовірно талановитих українців і почути,
—    заявила Настя.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Потап та Настя розлучилися. Про це повідомив блогер Артур Адамов.