"Жінка може бути красивою і в 50, і в 60 років": колишня Віктора Павліка розповіла, завдяки чому має фантастичний вигляд

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Лора Созаєва зазначила, що їй допомагає тримати себе в тонусі
Фото: Скриншот Facebook

Жінка зазначила, що дається взнаки її хореографічне минуле

Відома українська танцівниця, колишня дружина знаменитого українського співака Віктора Павліка Лариса Созаєва, яка розповіла про його постійні зради, розсекретила, що робить для того, аби мати фантастичний вигляд. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Созаєва дала інтерв’ю виданню Oboz.ua. Вона розповіла, як слідкує за собою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Журналісти запитали про секрети такого успіху вроди Лори. Вона зазначила, що дається взнаки її хореографічне минуле.

По-перше, це моє хореографічне минуле, я себе підтримую у формі. По-друге, я не можу здатися, у мене немає такої функції. Не хочу бути колобком, хочу подобатися собі перш за все, і люди, які біля мене, відчувають це. Хочу довести собі, що жінка може бути красивою і в 50, і в 60 років. Окрім того, ми бачимо, що в Голлівуді всі жінки підтягнуті. Звісно, вони роблять це заради кар'єри, а я – заради себе. Коли я залишилася сама, то зрозуміла: якщо запущу свій вигляд, то буду огидна сама собі й людям. Якою я хочу бачити себе? Заплаканою, товстою, хворою? Ні. Такою я буду нецікава й непотрібна, ніхто з такою людиною не захоче спілкуватися. Тому просто опанувала себе.
- зазначила жінка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як колишня дружина Віктора Павліка вперше показала свого нового коханого. Лора Созаєва розповіла про романтичні стосунки, які почалися напередодні повномасштабної війни в Україні.