Молода дружина Віктора Павліка зізналася, що не спілкується з його єдиною дочкою

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Днями Віктор Павлік зворушив рідкісною світлиною зі своєю єдиною донькою та онуком. Відомо, що артист не часто бачиться з ними, проте залишив теплі родинні стосунки. А от чи підтримує з ними спілкування молода дружина артиста і його концертна директорка Катерина Репяхова – розповідаємо на ХОЧУ.ua!

Донька Віктора Павліка Христина разом зі своєю родиною живе у Рівному, тому зустрічі з зірковим батьком трапляються в її житті досить рідко. Те саме можна сказати й про її мачуху, 29-річну блогерку Катерину Репяхову.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відповідаючи на питання підписників дружина артиста зазначила, що має чудові стосунки з єдиною донькою свого коханого. Проте, як виявилося, Христина досі жодного разу не бачила свого наймолодшого 3-річного братика Михайла. За словами Репяхової, вона не хоче влазити у сімейні стосунки, а Віктор Павлік та його донька не проявляють ініціативи, аби спільно провести час разом.

Не бачимося. Чому, не питайте. Я відповідаю за своїх родичів. З усіма моїми Михась бачиться. З Христиною ми в прекрасних стосунках. Але ініціативи від неї ніколи не було побачити Михася. Від Віктора Павліка теж (щоб вони побачилися). А я зі своїми ініціативами не лізу. Я ініціюю тільки зустріч з бабусею Шурою. Тому що це святе,

– зазначила Катерина Репяхова.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася, чому не спілкується з його єдиною дочкою - фото №1
Фото: instagram.com/repyahovakate
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Катерина Репяхова спантеличила підписників новиною про  стан здоровʼя  свого знаменитого чоловіка. Адже після того, як Віктор Павлік відмовився робити операцію на серці, йому різко стало зле.