Катерина Кухар показала свою фотосесію із сином-красенем, який займається моделінгом (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
4 890
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Катерина Кухар зізналася, що їй буває важко підбирати одяг для сина
Фото: instagram.com/ekaterinakukhar_official

15-річний Тимур неабияк підріс за останні роки

Знаменита українська балерина Катерина Кухар, яка зробила мелірування, доволі рідко ділиться родинним контентом. Проте, нещодавно вона зробила виключення та потішила фоловерів кадрами із сином Тимуром від першого шлюбу. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, варто відзначити, що п'ятнадцятирічний Тимур рідко з'являється у стрічці фотоблогу зіркової мами. Однак, зовсім нещодавно артистка розповсюдила кілька світлин із рідною людиною. Зокрема, як бачимо з ролику, який Катерина поширила в Instagram, вони вирішили зробити спільну фотосесію у рамках рекламної кампанії одягу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

З кадрів бачимо, що стилісти підібрали для Катерини та Тимура кежуал образи, які вдало гармоніювали один з одним. Цікаво, що кухар додала, що наразі їй буває тяжко обирати одяг для сина.

Ця зйомка була для мене справжньою пригодою, де я мала шанс побачити своє продовження, Тимура, з іншого ракурсу. Це наша перша спроба з сином спробувати єдиний family style. P.S. Давайте чесно. Вдягти підлітка – це завдання із зірочкою...
- поділилася Кухар.

Варто відзначити, що сина Катерини на кадрах дуже важко впізнати. За останні кілька років юнак дуже змінився. Зокрема він став вищим за свою зіркову маму. До речі, на закритій сторінці він повідомив, що захоплюється футболом та моделінгом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Катерина Кухар неочікувано розповіла про чоловіка мрії, підігрівши чутки про розлучення. Балерина зізналася, який джентльмен зможе втримати її поруч з собою.