На Дженніфер Еністон напали активісти та облили її нафтою: якою була реакція зірки (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

На Дженніфер Еністон напали активісти
Дженніфер Еністон. Фото: Getty Images

Момент, як на зірку виливають чорну рідину, облетів всю Мережу

55-річну Дженніфер Еністон, яка готує до друку свою першу книгу, облили нафтою посеред вулиці. Як на такі дії протестувальників відреагувала зірка Голлівуду — дивіться на Хочу!

Варто зазначити, що інцидент стався під час зйомок серіалу “Ранкове шоу”. Тому акт, коли акторку облили чорною рідиною, був запланований. Втім реакція Дженніфер Еністон і сам інцидент вже облетів Мережу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

На відео Дженніфер Еністон, яка грає журналістку Алекс Леві, стоїть поруч з протестувальниками та розповідає своїй аудиторії про події, що відбуваються на вулицях міста. Саме в цей момент героїню облили нафтою, яка зіпсувала одяг акторки. Варто зазначити, що зірка показала бурхливу реакцію та не стала стримувати весь спектр негативних емоцій, які відчула в моменті. А продюсери підкреслили, що цією сценою хотіли підкреслити напружений сценарій, який підготували для нового сезону.

Зазначимо, що за сюжетом Алекс Леві — ведуча "Ранкового шоу", яка побудувала успішну карʼєру. Однак її колегу Мітча Кесслера, з яким вона працювала довгі роки, звільнили через сексуальний скандал, після чого Алекс намагається зберегти свою роботу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно в Мережі обговорювали, що 55-річна Дженніфер Еністон змінилася до невпізнання. Тоді зірку "Друзів" звинуватили у зловживанні пластичними операціями.