"Я зрозуміла, що я робила не так": MamaRika повідомила, завдяки чому їй вдалося налагодити стосунки з чоловіком

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

MamaRika їздила разом зі своїм чоловіком в Одесу
Фото: mamarika_official / Instagram

У пари з'явилося нове спільне хобі

Відома українська співачка MamaRika, яка розповіла, чому в них з чоловіком почалися проблеми в стосунках, зізналася, як їм вдалося подолати цю важку кризу. Подробиці - в нашому матеріалі.

Наразі відома співачка та гуморист Сергій Середа владнали всі негаразди, які були у їхньому шлюбі. Про це та про те, як їм вдалося зберегти кохання MamaRika розповіла в ефірі телеканала М1.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зокрема, їм вдалося поладнати завдяки спільній поїздці в Одесу, куди вони відправилися без дитини. Артистка заявила, що тепер у їхніх стосунках почався новий етап. До того ж у них з’явилося хобі. Пара разом займається спортом.

Треба просто залишитися вдвох у цьому сонячному місті. Відпочили, трішки перезагрузилися, було багато діалогів, і це допомагає. Я ж кажу – легше за все зруйнувати, дуже важко відновити, коли ви вже 10 років разом. І нам вдалося врятувати сім'ю, я дуже щаслива насправді. Ми послали психолога подалі. Найкращі психологи для нас – це ми вдвох. Тому що нам треба було не тікати один від одного, а просто щиро поговорити, без докорів. Я зрозуміла, що я робила не так. Я закрилася у якийсь період і просто розвернулася від чоловіка. Коли моя енергія направлена в іншу сторону, то нічого не працює. Я зрозуміла, що я тепер не тікатиму від проблеми, а буду з ним поруч у моменті.
- зазначила зірка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як співачка MamaRika зізналася, з ким точно у неї не буде фіта. Артистка назвала причину того, чому не записуватиме трек з Надею Дорофєєвою.