"Це квартира їхня": донька Ірини Фаріон розповіла про подальшу долю квартири її мами (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 044
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Донька Ірини Фаріон дала чергове інтерв'ю
Фото: Скриншот Facebook

Донька мовознавиці відповіла, чи зробить з її квартири музей

Колишня народна депутатка та мовознавиця Ірина Фаріон, яку застрелили неподалік власного будинку, дуже любила свою родину. Зараз її донька Софія Семчишин ходить на різні інтерв'ю, аби більше говорити про свою маму, її здобутки та нагадувати суспільству, що вбивця має понести справедливе покарання.

Отож, під час одного з таких інтерв'ю телеканалу “Перший Західний” журналістка висловила свою цікавість стосовно того, якою буде подальша доля квартири Ірини Дмитрівни. Медійниця запитала у Софії, можливо вона хоче зробити там музей пам'яті мами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

На це запитання донька Фаріон відповіла доволі однозначно. Отож, ніяких музеїв у квартирі її мами не буде

Ви вже думали, що робити з квартирою мами? Можливо, перетворити її на музей або проводити екскурсії для дітей, щоб показати місце?
- запитала у Софії журналістка.
Мама завжди хотіла, щоб та квартира залишилася онукам – Еві та Дмитрику. Тому це квартира їхня,
- відповіла донька Ірини Фаріон.

Дивитися з 1:46

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Христина Соловій вшанувала пам'ять Ірини Фаріон на сцені ATLAS UNITED. Артистка висловила співчуття рідним покійної мовознавиці, яку вбили біля власного будинку. Артистка чуттєво вшанувала памʼять філологині та зазначила, що своєю любовʼю до всього українського вона відрізнялася поміж всіх нас.