Фаріон публічно принизила російськомовну дівчину: "Хай пиляє до Путіна" (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 334
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Ірина Фаріон, фото
Фото: скриншот

Мовознавиця знову потрапила в скандал через свої різкі висловлювання та пораділа тому, що люди, які говорять російською, не можуть знайти роботу в Україні

Колишня нардепка Ірина Фаріон не припиняє наводити суспільну ненависть на свою персону. Нещодавно жінка, не підбираючи слів, розкритикувала сценічні псевдоніми Джері Хейл та Альони Альони, а тепер накинулась на дівчину з Харкова, яка спілкується російською.

Фаріон з'явилась в ефірі шоу "Говорить великий Львів", де засудила дівчину з Харкова, якій відмовили в роботі через незнання української мови. Мовознавиця назвала харків'янку дурепою та порадила їй їхати в Росію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Феєрична дурепа — це перше, що я думала, спостерігаючи за тим "тєлом". Що їй робити? "Гебанути звідци", як казав мій дід. Чого вона тут сидить? Хай пиляє до Путіна, сідає на танк і їде,
— такими словами Фаріон відзначилась в прямому ефірі.

Також Ірина Фаріон потішилась з того, що російськомовним людям стає дедалі важче соціалізуватись у суспільстві. Жінка зазначила, що саме цього вона завжди прагнула:

На превелике щастя ми дожили до цього, що ось такім "тілам" роботи не дають, якщо вони не володіють державною мовою. Це означає, що народжується сильна, вільна, самодостатня Україна.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Звісно, українська мова сьогодні є неймовірно важливою, та ні для кого не секрет, що людям, які все життя спілкувались російською важко це зараз змінити. До того ж в лавах ЗСУ є чимало російськомовних захисників. З цього приводу днями висловилась поліцайка зі штурмової бригади Лють. Вона передала привіт Фаріон та пояснила, в чому не права скандальна мовознавиця.