Віктор Бронюк припустив, як би відреагували українці, якби зрадниці Таїсія Повалій та Ані Лорак повернулися на батьківщину

Новини шоубізнесу
731
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Віктор Бронюк зазначив, що не варто вимгати від зірок-зрадників вимагати зміни їхньої позиції
Фото: Віктор Бронюк / Facebook

Артист також відповів, що рухає знаменитостями з України, які зрадили батьківщину

Популярний український співак, фронтмен гурту “ТІК” Віктор Бронюк, який чуттєво привітав дружину з річницею весілля, дав розгорнуте інтерв'ю, в якому висловився про українських артистів, які після повномасштабного вторгнення російської армії в Україну вирішили лишитися в росії та працювати там. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, артист говорив про тих знаменитих людей, які або жили довгий час в Україні, а потім переїхали в росію, або також про тих, які ще до війни мешкали в рф. Загалом, Бронюк в інтерв’ю Апостроф висловився про всіх зірок українського походження.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Отож, у виконавця запитали, що рухає людьми, які зраджують свою країну. Зокрема, чи можуть бути це виключно споживацькі інтереси. Віктор чесно відповів.

Хтось передусім керувався споживацькими мотивами, хтось відверто злякався, хтось має таке світосприйняття і не готовий тверезо оцінювати реальність. Їм простіше жити в тій системі координат, яку формує "русский мир". Ці люди ментально звідти. І як би вони не намагалися щось десь перелаштувати, вони чужі нам за своєю природою. І вимагати щось від них не варто. Так, вони ситуативно щось робили, нібито підтримували, але не могли перебороти своє єство. Тому під час війни все по-справжньому проявилося, з ними нічого не збудуєш,
- зазначив співак.

Знаменитість також висловився стосовно того, як українці відреагували б, якби такі зрадники як Повалій та Лорак повернулися на Батьківщину. Він припустив, що їх зустріли б аншлагами у концертних залах.

Як би це печально не звучало, якби завтра Ані Лорак або Тая Повалій у Палаці "Україна" оголосили свої концерти, був би аншлаг, навіть два аншлаги,
- резюмував артист.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Андрій Данилко розкритикував путіністку Повалій за її заяву про Україну. Артист зазначив, що розірвав будь-які зв'язки з опальною колегою.