"Хв*йда Путіна": невідомі спаплюжили оселю співачки-зрадниці Повалій у Києві (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Російська виконавиця українського походження Таїсія Повалій, яка з початком широкомасштабного вторення росії на території України зрадила свою Батьківщину і переїхала жити до країни - агресорки, потрапила у неприємну ситуацію. Дім  59-річної Повалій, яку засудив Павло Зібров було спаплюжено. Подробиці - в нашому матеріалі.

Нині Таїсія проживає у Москві, а її оселя на Петропавлівській Борщагівці, що на околиці столиці України, оформлена на маму артистки. До речі, свого сина Дениса, Повалій відправила в Іспанію, задля того аби зберегти його від мобілізації. Маму ж знаменитість силоміць перевезла до росії. Відтак, маєток біля Києва лишився по суті без нагляду.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Проте, життя на території рф для Таїсії не видається суцільною казкою. Вона разом зі своїм чоловіком, продюсером Ігорем Ліхутою постійно скаржиться на те, що вимушена жити в орендованій квартирі і на те, що не може придбати будинок, так як немає достатньої суми коштів. Гроші вона могла би виручити від продажі вище згаданого маєтку під Києвом, який вона свого часу перепланувала та вдосконалила, однак, як виявилась, вона не може продати цю оселю.

"Хв*йда Путіна": невідомі спаплюжили оселю співачки-зрадниці Повалій у Києві (ФОТО) - фото №1

Днями, після інформації про те, що Повалій хоче остаточно осісти у росії, на паркані Київського будинку невідомі залишили  промовистий напис криваво-червоною фарбою: "Хв*йда путіна". Про це повідомило видання Інформатор .

"Хв*йда Путіна": невідомі спаплюжили оселю співачки-зрадниці Повалій у Києві (ФОТО) - фото №2

Зауважується, що сам будинок виглядає покинутим, зрідка там вмикається світло, так як, можливо сторож приходить перевірити, чи все в порядку. Той напис, який лишили на паркані оселі Повалій пояснюється не тільки її від'їздом до країни-окупанта, а й тим, що вона неодноразово говорила улесливі слова на адресу володимира путіна. Зокрема, свого часу Таїсія казала пропагандистським ЗМІ:

володимир путін для мене - ця та людина, яка в силах зберегти сильну росію і позбавити світ від нацизму, з яким я зіткнулася безпосередньо. Це його історична місія, на мій погляд.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як путіністку Таїсію Повалій спотворила косметична процедура, і тепер це не виправить навіть хірург. Про це пунітінстка розповіла росЗМІ, адже зрозуміла, що результати введення біополімерного гелю вже ніяк не приховати.

ФОТО: Інформатор