"Вони для неї - це був цілий світ": донька Ірини Фаріон розповіла, якою її мама була з онуками (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 049
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Софія Семчишин зазначила, що Ірина Фаріон знаходила спокій у своїх онука
Фото: Скриншот Facebook

Софія Семчишин зауважила, що її мама була зовсім іншою у звичайному житті

Донька відомої української мовознавці та колишньої депутатки Ірини Фаріон, яку застрелили біля власного будинку, висловилася стосовно того, якою вона була бабусею для своїх онуків. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, донька ексдепутатки Фаріон Софія Симчишин дала інтерв'ю телеканалу Перший Західний. Під час бесіди вона розповідала про свою маму, зокрема про те, якою вона була у житті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Отож, журналістка запитала Софію про те, наскільки її мати відрізнялася від того образу сталевої жінки Ірини Фаріон, яка приголомшувала всіх своєю неприступною позицією та харизмою. Відтак, Софія розказала, що покійна була поза камерами зовсім не такою. Як каже Софія, її мама знаходила відпочинок у своїх онуках (5-річному Дмитрику та 7-річній Еві).

Вона їх дуже любила, купувала їм завжди іграшки, водила в кафе, на вистави, у кіно. Вони її дуже обожнювали, вона завжди їх цьомала, обіймала, бігла їм назустріч. Вони для неї – це був цілий світ. Вона кожного вечора, коли була в нас, читала казку Дмитрику та Еві. Навіть якби вони попросили почитати їм книжку на 100 сторінок, вона її читала, поки не заснуть,
- розповіла донька науковиці.

Софія висловила свою впевненість стосовного того, що онуки Ірини Дмитрівни завжди її пам’ятатимуть. Семчишин також пригадала, як Ірина Фаріон називала своїх онуків.

Вони пам'ять про неї пронесуть упродовж усього свого життя, бо мама називала їх скарбиками. Тобто це малесенькі скарбики,
– сказала донька Фаріон.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як донька Ірини Фаріон розповіла про подальшу долю квартири її мами. Донька мовознавиці відповіла, чи зробить з її квартири музей.