"Любимо тебе в тисячі разів більше, ніж ти тільки можеш уявити": Тімур та Інна Мірошниченки показали, як відсвяткували день народження сина

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

З нагоди дня народження хлопчика подружжя вирішило здивувати сина приємним сюрпризом
Фото: instagram.com/_inna_mi_

Марселю подарували максимально незвичний святковий десерт

Відомий український журналіст та оглядач Євробачення Тімур Мірошниченко, який зізнався, які життєві обставини змусили його жити за рахунок дружини, разом зі своєю коханою розповів про свято в їхній родині. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, їхній з Інною названий син Марсель святкує 3-річчя. З нагоди дня народження хлопчика подружжя вирішило здивувати сина приємним сюрпризом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Відтак, мама і тато Марселя разом з його братиком і сестричкою прикрасили будинок святковими кульками. На ранок 2 серпня хлопчик прокинувся від ритмів вітальної пісні. На нього чекали іграшки, чудернацький святковий десерт (банан зі свічкою) та усміхнена родина. Як бачимо з ролика, який розповсюдили Тімур та Інна у себе в Instagram, вони дуже люблять Марселя. Цікаво, що його сестричка Мія подарувала йому окремий подарунок (листівку, яку зробила власноруч).

Хлопчик, який вчить всіх вірити у дива! Бо дивом є він сам! Нескінченне джерело енергії, любові, тепла і жаги до життя! Любимо тебе в тисячі разів більше, ніж ти тільки можеш уявити! Пам'ятай, що у тебе є ті, хто глибокої ночі буде дути 200 кульок, аби ти був щасливий на ранок! З Днем народження, синок!
- привітали Марселя його батьки.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Тімур Мирошниченко розповів про свою доньку Ангеліну і те, що його найбільше вразило. Зауважимо, що про цю дитину мріяла вся родина Мірошниченків.