Офіційний коментатор Євробачення Тімур Мірошниченко шокував мізерною зарплатнею, яку отримав за Нацвідбір

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Український ведучий Тімур Мірошниченко є незмінним коментатором Євробачення вже довгі роки. А в цьому році він ще й став одним із трьох ведучих Національного відбору, перемогу в якому здобули Джеррі Хейл та Альона Альона. Однак ви будете здивовані, який "гонорар" за таку роботу отримав багатодітний батько!

А вся річ у тому, що таку суму важко назвати гонораром. Адже мова йде про 185 гривень, які за зйомки Нацвідбору заробив Тімур. Та тут ще й треба враховувати те, що з цієї "зарплати" йому доводиться платити податки. Про це телеведучий розповів під час спілкування з журналістами  "Новини.Live" .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тому якщо раптом хтось міг припустити, що ведучі Нацвідбору отримали "надхмарні заробітки", то ні. Принаймні за словами Тімура Мірошниченко з 11 млн, які спустили на конкурс , він не отримав і сотої частини.

Я постійний ведучий Євробачення, якщо хтось думає, що я за це отримую надхмарні гроші, то це не так. У мене в контракті було прописано, здається, 185 грн. І з цих 185 грн ще треба податок заплатити,

– зізнався Тімур Мірошниченко.

Офіційний коментатор Євробачення Тімур Мірошниченко шокував мізерною зарплатнею, яку отримав за Нацвідбір - фото №1
Фото: instagram.com/timur.miroshnychenko/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що хоч росію вже котрий рік поспіль не допускають до участі у міжнародному пісенному конкурсі, у цьому році все одно без неї не обходиться. Адже днями стало відомо, що Ізраїль поїде представляти артистка, яка 13 років прожила в москві та тісно співпрацювала з путіністами.