Том Круз здивує небезпечним трюком на закритті Олімпіади-2024 у Парижі

Новини шоубізнесу
528
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Том Круз. Фото: instagram.com/tomcruise

Том Круз зіграє ключову роль у закритті Олімпіади-2024, адже готує ризикований трюк

Тільки нещодавно ми спостерігали за феєричним відкриттям Олімпіади 2024, де вперше за довгий час виступила Селін Діон, як багато хто почав вже обговорювати майбутню церемонію закриття Олімпійських ігор. А все тому, що на ній з'явиться відомий актор Том Круз, який нещодавно кинув росіянку. Що саме він там робитиме — дізнавайтеся на Хочу!

Зірка кіносаги "Місія нездійсненна" вразить публіку, виконавши небезпечний трюк на головному стадіоні Франції, "Стад де Франс". Як повідомляє Variety, 64-річний Круз планує спуститися з вершини стадіону на поле з офіційним олімпійським прапором у руках. Цей трюк символізуватиме передачу права на проведення літньої Олімпіади-2028, яка відбудеться в Лос-Анджелесі.

З'явлення Круза обіцяє стати кульмінаційним моментом закриття. Актор вже кілька місяців тренується для цього виступу.

Related video

Організатори заходу обіцяють нові інтерпретації й запрошують глядачів у захопливу подорож крізь історію Олімпійських ігор, починаючи з античної Греції. У програмі шоу також передбачено виступи світових зірок, акробатів і танцюристів.

Нагадаємо, раніше пластичні хірурги оцінили зовнішність Тома Круза. Дехто припускає, що зірка Голлівуду зробив ліпосакцію.