Після знайомства з дітьми, Том Круз кинув росіянку, батько якої був депутатом держдуми: що відомо

Зірки
2 112
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Актор Том Круз
Фото: Getty Images

Виявляється, наміри зірки Голлівуду були не такими вже й серйозними

Не довго тривали стосунки Тома Круза та ексдружини російського олігарха Ельсіни Хайрової. Адже відразу після того, як американський актор і режисер познайомився з дітьми 36-річної росіянки, його почуття різко “охололи”. Що про це відомо — дізнавайтеся на ХОЧУ.ua !

Днями ЗМІ активно поширювали інформацію, ніби Том Круз з головою поринув у новий роман та має серйозні наміри. Однак як виявилося, донька колишнього депутата держдуми рф Ріната Хайрова не змогла підкорити серце голівудського красеня та зберегти ці стосунки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як повідомляє видання The Sun, Том Круз розірвав стосунки з росіянкою, яка молодша за нього на 25 років. За словами інсайдерів, актор несподівано “охолов до дівчини”, тому вирішив завершити ці стосунки. Поговорюють, ніби ексзакохані обійшлися без скандалів та вирішили залишитися друзями, адже у майбутньому вони ще напевно будуть часто бачитись, оскільки живуть в одному будинку в Лондоні.

Закінчити все на поганій ноті було б незручно, якби вони зіткнулися одне з одним у ліфті. Між ними немає ніяких образ, і для Тома їхні стосунки просто пішли своєю чергою,

— розповіли друзі Тома Круза.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, не так давно ходили чутки, ніби після розлучення з футболістом Шакіра закрутила роман із Томом Крузом . Адже зірки разом відвідали фінальну гонку "Формули-1" у Маямі.