Володимир Остапчук та Катерина Полтавська розсекретили стать майбутнього малюка (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 236
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Володимир Остапчук та Катерина Полтавська
Володимир Остапчук та Катерина Полтавська. Фото: instagram.com/poka.tya/

Подружжя влаштувало камерний гендер-паті, а цю щасливу мить розділили тільки вдвох

39-річний Володимир Остапчук та 24-річна Катерина Полтавська не стали тягнути інтригу та розсекретили стать майбутнього малюка, який має зʼявитися на світ напередодні Нового року. Вже незабаром відомий шоумен втретє стане татом, а хто народиться у них з молодою коханою — дізнавайтеся на Хочу!

Нещодавно Остапчук та Полтавська організували гендер-паті, з якого не стали робити велику подію. Блогерка завчасно розповідала у своїх соцмережах, що хотіла насолодитися цим моментом без сторонніх очей. А локацію вони обрали орієнтуючись на захід, яке напередодні провів ведучий у Львові.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Так, Володимир та Катерина вирішили обійтися без гучної вечірки, проте гендер-паті вони зробили камерним та по-особливому інтимним. Дівчина замовила декор та домовилася про зйомку такого довгоочікуваного та інтригуючого моменту.

На відео подружжя позувало біля святкової арки у вигляді великого банту. А коли феєрверки були запущені — стало відомо, що Володимир Отапчук та Катерина Полтавська чекають на хлопчика, адже дим виявився блакитного кольору.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, блогер-пліткар до того вже заявляв, ніби знає, хто народиться в Остапчука та Полтавської. Однак, схоже, інсайдери Богдана Беспалова підвели його, адже він заявляв, що пара чекає на спільну доньку.