"Служить у німецькій теробороні": Оля Полякова жорстко висміяла втечу свого колишнього друга Олега Винника

Новини шоубізнесу
1 295
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Оля Полякова висміяла Олега Винника
Олег Винник та Оля Полякова. Фото: instagram.com/polyakovamusic

Прямо на сцені артистка пожартувала над колись відомим співаком та його головними прихильницями

Відома українська співачка Оля Полякова знову привернула увагу своєю різкою заявою щодо Олега Винника. Як відомо, раніше колеги були близькими друзями і якийсь час артистка навіть виправдовувала переїзд чоловіка у Німеччину нібито на лікування. Проте зараз виконавиця вже не підбирає слів, коментуючи втечу головного улюбленця всіх “вовчиць”.

Під час концерту "Музична платформа України", присвяченого Дню Незалежності, Полякова зробила їдкий коментар на адресу артиста, який після початку повномасштабного вторгнення переїхав за кордон. Як повідомляє "РБК-Україна", подія відбулася 3 серпня в Києві.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Ведучим шоу був співак Геннадій Вітер, який, на думку багатьох, схожий на Винника зовні та навіть музичним стилем. Полякова не оминула цього схожості, жартівливо запропонувавши Вітеру зайняти місце Винника у вітчизняному шоубізнесі.

"Залазь, поки є вільне місце", – підкреслила Полякова. На що Вітер, з усмішкою, зазначив, що фанатки Винника йому цього не пробачать і "вовчиці" готові захищати свого кумира до останнього. Проте Оля мала іншу думку стосовно цього.

Вони всі у Німеччині, там, де служить наш Олежка у німецькій теробороні,
— жартівливо зазначила виконавиця.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Оля Полякова розповіла, кого саме шукатиме у свою команду у шоу "Неймовірні дуети". Артистка повинна обрати амбітних виконавців, з якими заспіває разом на сцені.